Патрулен автомобил на полицията в Сливен е бил улучен повреден след

...
Патрулен автомобил на полицията в Сливен е бил улучен повреден след
Коментари Харесай

Стрелец улучи патрулка в Сливен с въздушна пушка

Патрулен автомобил на полицията в Сливен е бил улучен повреден след изстрел с въздушна пушка. Случаят е от събота.

От ОДМВР оповестиха за OFFNews , че е наранено едното стъкло на патрулния автомобил. След случая служителите на реда в него са повикали подкрепление, само че все още към момента не е ясно кой е стрелецът. Пострадали няма.

В локални медии обаче се появи друга версия. В региона на кръстовището на булевардите " Братя Миладинови " и " Хаджи Димитър " е имало престрелка, в която са взели участие няколко патрулки. Инцидентът се разиграл по време на акция против наркоразпространението, при която е имало престрелка сред служители на реда и наркопласьори.

Според очевидци едната патрулка била със счупени стъкла.

И при двете версии казусът не е отразен в полицейския бюлетин. В същото време от него излиза наяве, че в съботния ден е имало няколко интервенции против наркоразпространението. 

При едната по време на проверка на помещение в центъра на град Сливен екип на група „ Охрана на публичния ред “ е разкрила субстанции и предмети, нужни за произвеждане на наркотични субстанции. При другия случай са арестувани двама души за владеене на наркотични субстанции. В единия от тях, който е на 36 години, са открити и конфискувани 10 броя пликчета, съдържащи бяло кристалообразно вещество, което при направения полеви тест е реагирало на метамфетамин.

Срещу него е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР